По улиците сама ще тръгна
и ще КРЕЩЯ „Мразя те",
сърцето си на всички ще покажа,
да видят как го нарани!
На лицето си маска ще поставя,
с искряща усмивка и лъчи,
да мислят, че безумно съм щастлива
след твоите и чуждите лъжи!
© Надежда Монева All rights reserved.
Поздрав и усмивка.