СПОМЕНИ
Макар и невидимо,
времето е по-важно от мястото..
И времето, запазено за нас,
когато се изниже,
оставаме във спомените само,
във подарена обич или стих.
След нас децата ни ще дойдат –
дано тях стоплят нашите сълзи.
Те сигурно тогава ще открият,
че сме били добри и мъдри,
безценни – може би.
Макар и малко тъжно,
това е дето ни крепи.
© Елена Бързева All rights reserved.