Помниш ли онази нощ?
Когато погледите ни се сляха.
Почувствах тази топлина,
на две свързващи сърца.
Ти ме прегърна нежно,
и се усмихна като Ангел.
А аз трепетно очаквах,
да ме целунеш страстно.
Тази нощ бе толкова,
незабравима и вълшебна.
И се надявам пак,
отново да те срещна.
© Веселина Недева All rights reserved.
The work is a contestant: