Jun 3, 2014, 11:46 AM

Спомени (безглаголно)(пясъчен часовник) 

  Poetry » Other
535 0 0

Сподавени спомени –

отлежали вина.

Клети сираци –

оставени.

Унесени раци,

в тиха тъма

давени.

Старци!

 

Медали!

От опита

на минали

вражески брадви.

Във лапите

на забаравата.

На мигове ценни -

крадци! По-черни от гарвана.

 

 

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??