Душата ми крещи!
Безпомощно,
от тленния затвор.
Сън не ме лови.
Безнадеждно,
блянът в мен гори!
В градът - отеснял безкрайно,
безпризорното
сърце е самотно и потайно.
Търси плахо ден след ден,
споменът,
единствен съвършен.
Толкова е близо и така далече,
отпечатъкът
неизлечим е вече.
Един поглед, едни ръце
промениха
всичко за едно дете.
© Алиса Севелоу All rights reserved.