Спри ме
Нека много да ти липсвам,
да ме търсиш дълго, ненаситно ти,
да ме носиш в тебе разпиляна,
като сянка да те следвам не огряна...
Да те будя във съня ти нощем,
в безмълвни думи да те сплитам,
като самодива после да отлитам.
Спри ме, ако можеш още...
© Лилия All rights reserved.