Спри ме!
Даже да боли, от неслучените есенни молитви.
Безплътно скрих се в бягащите ти вълни,
за да ме имаш в нямото обичане.
И всеки път превръщах се в сълза,
отронена с поверие за ново сбъдване.
Изпих дъха на първородната тъга
и се завърнах... за да те обичам.
© Дочка Г All rights reserved.