Спри, Обичам те
Спри, Обичам те! Не си отивай!
Не тръгвай, просто остани.
Ти мойте грешки, моля те, прости,
защото човешко е да се греши.
Не тръгвай, усмихни се и замълчи,
прегърни ме и ме докосни.
Почуствай ме, сърцето ми тупти,
за теб то скача,пипни го, остани!
Погледни искрата в мойте очи,
усмихни се и ме целуни.
Не мисли за друг, а остани,
виж лицето ми и го докосни.
Почуствай Любовта ми и говори,
сега говори с усмивка и мисли.
Какво е важно за теб разбери,
дали в живота ти са важните пари?
Или да бъдеш щастлива с мен, дали
ти ме харесваш, симпатичен съм, нали.
Казваш умен съм бил, талантлив дори,
казваш го и ме гледаш в очи!
Спри, Обичам те. Просто остани!
© Валентин Миленов All rights reserved.