Спряха нета... и се почна -
низ сърдечни кризи...
Не, не беше май нарочно,
просто Господ слиза...
Сякаш - Второто пришествие,
страдащи – милиони...
Истинско, мащабно бедствие -
лудост ни подгони...
Спряха онлайн боевете,
тайните любови,
клюкавици, анонимки –
няма кой да рови...
Всеки е заврял на огъня -
къкрина в казана -
Фейсът, Скайпът, Гугълът
не зацепват – драма...
Що така ни мъчиш, Боже,
всичко ни вземи...
и душа в греховна кожа...
Нета ни върни!
© Михаил Цветански All rights reserved.