Спусни косите си любима,
по тях до тебе ще се изкача,
и шепнейки по пътя твоето име,
една звезда ще падне във нощта!
Ще се роди дете и извор ще избликне,
в пустинята ще паднат дъждове,
и шепнейки по пътя твоето име,
от една душа ще станат две!
По силно и луната ще засвети,
и дом ще си намери скитник беден,
и шепнейки по пътя твоето име,
ще впия устни в твоите за път пореден!
© Мая All rights reserved.