Пролетна приказка утихнала
розови приказки преде -
плете и важно разплита
на залеза с огнените цветове
Минават неспирни минути,
изгряват звездите игриви,
рисуват, немирни, картини
и сгряват душите ни сиви.
Аромат на цветя ни пресреща,
напомняйки първата среща.
В две блестящи очи се оглежда
влюбена луна - сребърно нежна...
© Диа-непокорна All rights reserved.