Среднощен вихър пръска в
нощната тъма и остър шум
навсякъде звучи, произлязъл
от гъстата тишина.
Нощта е тиха, а навън вали, вали,
чука леко по стъклото, а аз си
мисля, че това си ти.
Буйните вихри на нощта
разпръскват кристален мраз
в моята душа.
© Александра Николова All rights reserved.