Покажи ми, мили мой,
че за тебе съм една.
Докосни ме, мили мой,
и виж, че съм жена.
Разтопи ме, мили мой,
разчупи от мен леда.
Люби ме, мили мой,
изгори ме без следа.
Мил си, но мой дали?
Протегни ръка към мен -
тук си, а вън вали...
Нощта е вече ден.
© Елфида Георгиева All rights reserved.