Не! Трябва да те видя днес.
Позната схема. И проклета.
Неделя е. А суша. Стрес...
По дяволите - пак на трета.
Но само ти! Едничка само.
От плът и дух. Сега поспри.
Поспри. Плачи на друго рамо.
Или да чакам до зори...
Шегувам се. Отпред е път...
Въртя волана мълчаливо.
По-здраво стегнат е клупът...
Без теб къде ли да отивам?
След толкова години вече.
В това задръстване. Сега!
"Обичам те!" До смърт, човече.
Изрекох го. Но - на шега...
© Янко All rights reserved.