Aug 25, 2011, 11:12 AM

Среща 

  Poetry » Love
568 0 0

Среща

 

Ние ще се видим за трети път,

наш ще е светът,

ще претворим усещанията си в страстни импулси,

разстоянието ще скъсим помежду си,

привличането е неудържимо,

по сила несравнимо!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??