Завъртат се магичните сияния,
танцуват небеса със страст гореща
и влюбват се прекрасните желания,
и няма нощ, и ден - това е среща...
Това е среща искренна и нежна,
откриваща и сливаща душите.
Любов всераждаща, така безбрежна,
всесилна е - и сбъдват се мечтите...
И сбъдват се мечтите... Красотата
разцъфва в галактична пролет - в транс
забиват приказно във нас сърцата
и чудно е - опива ни романс...
Опива ни романс в една прегръдка,
най- топлата от топлите в света.
Усещане е живо всяка глътка
от извор чист - младее Любовта...
Младее Любовта и тържествуват
китарите по звездния си път.
Ръцете ми в косите ти заплувват
и погледи усмихнато блестят...
Усмихнато блестят очи от радост...
Челцето ти, клепачите целувам,
нослето също, устните до сладост...
Страните ти със моите милувам...
© Асенчо Грудев All rights reserved.