Среща
Все по-изнервен подритвам бордюра,
тълпите от пешеходци следя
и все по-наглас се запитвам:
Защо ли те няма пред вас?
Но щом ти ще слезеш, щастлив съм,
щастлива е всяка минута пред вас.
Щом дойдеш ще питаш:
Отдавна ли чакаш?
А аз ще отвърна:
Не знам.
© Максим Недков All rights reserved.