Той има съпруга,
тя има съпруг,
но в леден свят,
сковани от студ,
топлят се двама
с обич един друг...
Той - честен, добър,
състрадателен,
тя - слънчева, мила
и нежна,
а романсът им -
красив, обаятелен...
Ала хора бездушни
и тесногръди
присъждат им
злостни присъди...
Но кой може
Л Ю Б О В Т А
пред съд да изправи,
заради нейните чувства
и горещите нрави,
кой може трънен венец
на мечтата ù звездна
да сложи...?!
Никой
няма сила такава,
няма съд и присъда
за в л ю б е н и
в тази вселена,
които по Божия воля
имат една душа -
в две тела разделена!
Дейзи Патън
© Дейзи Патън All rights reserved.
Любовта идва и не задава въпроси... Случва се и... оставаме в нейната власт за кратко или по-задълго, но сме безсилни когато се случи... Случайности в живота казват няма!