На работа върнах се скоро
и почнах със устрем голям.
Но шефът бе друго планувал
и бързо угаси моя плам.
Задачка той нова постави
със своя строг, басов гласец -
в тревата висока да газя,
храсти, клони, дървета да кастря.
Извадих дипломата своя -
"дървар" не пише, но уви,
не по собствено желание
станах "горски" тези дни.
Трябваше всичко да свърша още в зачатък.
Но срокът бе убийствено кратък.
Той беше за вчера.
Кофти- нали! :)
© Диана Бунева All rights reserved.