Блее си то, не ще да разсъждава,
за родоотстъпници може да гласува пак,
в резултат - родното се разпродава,
кандидати - много, последицата - мрак.
Не ни дават да имаме родина своя,
историята "Човек и общество" става.
Народе, спиш, тази държава е твоя,
тя трябва да се пази, да се защитава.
Отговорност е да мислиш за държава,
затова внимавай, пред опасностите бди,
че тя да е разграден двор продължава,
но все още злото може да се победи!
© Георги All rights reserved.