Стаена страст
в сърцето ми бушува
яде по малко
във плътта върлува
разкъсва с нокти
и без жал разяжда
дъхът ми спира
въздуха изцежда...
Ще трябва да изляза
светлина да търся
и от борбата в мене
тяло да отърся!
22.02.2006г.
© Поли All rights reserved.
Поздрав и щастлив ден