СТАРА ЛЮБОВ
Стара любов...
като старото вино опива...
Стара любов...
Тя остава завинаги стара...
затова,
защото не си и отива...
А остава у нас...
недокосната от изневяра...
Стара любов...
Тя е стара след първата стъпка....
Стара любов,
като старото злато е ценна...
Стара любов -
тя е вечната, истинска тръпка...
И остава такава
в сърцето докрай,
неизменно...
© Георги Ванчев All rights reserved.