Чувал ли си тази стара поговорка
''Любов със любов се забравя''?
Да, знай, вярно било, че забравя се,
забравя се и ще забравя...
Преливат един в друг дните неусетно,
а споменът за теб избледнява..
Все по-рядко нахлуваш неканен в главата ми,
там мисъл за друг се подава.
И в сърцето за тебе място вече няма,
за това място, знай, бори се друг...
Все по-малко във мен от тебе остава,
с този ад явно беше до тук.
И не вини ме, не в мен е вината, затуй че
време беше да спре да боли...
Когато не вдъхваш живот в едни чувства,
те умират... с тях си тръгваш и ти.
© Периян Байрамова All rights reserved.