Старая се да съм добра,
лесно да не скланям глава,
да не пропадам след беда,
а да бъда горда, успяла жена!
Старая се да не разочаровам
близките около мен,
да обичам, да се раздавам,
като за последно всеки ден.
Старая се да мога
някога семейство да създам,
и на стола от "столетна ложа"
на внуци опит да предам.
© Недислава All rights reserved.