Oct 30, 2010, 9:57 PM

Старопланински легенди 

  Poetry » Humour
811 0 12

Не ядем ментета вече!

Горда „Стара планина” –

пържен, задушен и печен –

наш любим продукт станá.

 

Е, че има тук-там соя

е проблем преодолим.

Със министър Миро в строя

соята ще победим!

 

Може само да ни радва

качествената храна.

Но и политици трябват

с марка „Стара планина”!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??