May 24, 2013, 2:18 PM

Старото ти "Ти" 

  Poetry » Love
549 0 2

Сега тя ми върна теб

и не знам защо не исках да я спра...

мислейки си пак за мен -

отново в себе си аз пуснах любовта...!

 

Но тя си тръгна така бързо -

от мене - както и се появи

и за себе си аз не я вързах

а беше същата - беше ти.

 

Онова момиче - онзи поглед,

в който раната проблясва със лъчи

от надежда и от стих измолен...

защо от мен си тръгна - старото ти „Ти“…

 

Кой от двама ни се промени...?!

- видях те в нея - още те обичам,

видях те и че ме обичаш ти,

недей ме кара пак за теб да тичам…

 

ранено момиче - а ми се довери,

имай смелост и при мен поспри...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??