Страст.
Допирам топла ръка
до студеното стъкло
и дъхът ми секва,
пронизан от леда.
Аз съм в кристална клетка!
Не мога да усетя,
а искам ли,
далечното огнено кълбо?
Болка.
Ръцете ми оставят мокри следи.
Аз съм чудовище!
Докосне ли ме топлина,
ще строша студената стена.
Но аз съм сляпа,
хвани ме за ръка
и изведи ме от тази тъмнина!
© Деси All rights reserved.