Стена
Лудост, гняв, умора и лъжа.
Много хора искат и ги завладя.
Ранените души и хора от това
взеха живота си в торба.
Пробиха дупка и отвориха стена,
не бързаха, защо ли, не бяха те тълпа,
а последни хора със желание и плам
да запазят света, вечния ни храм.
Опитваха и други да преминат там,
но не видяха ни пролука, камо ли стена,
очи им бяха вързани от срам,
душа им беше като във капан.
юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.
душа им беше като във капан."
Горчива истина! Най-голямото наказание - душата да е в капан!
Поздрав за силния стих!