Когато остана сама, мисля за теб,
шепна, крещя, стена, умирам бавно,
но само тогава чувствам сърдечния ти трепет,
устните ти до моите, умовете ни единни като листа на роза.
Най-боли тогава, когато те се разделят за нечии интереси.
Необясними пристристия. Лъжовни слова. Пепел!!!
В луната виждам твоите очи.
Умирам бавно и единственото,
за което се сещам, си ти.
Ти ме правиш безсмъртна,
като реещ се Феникс във въздуха.
Но сърцето и душата ми кървят... не, аз нямам сърце!!!
То е твое, мили.
А душата, празна и безчувствена,
превърнала се в камък - студен и грозен !!!
Защо ми е това лъскаво и нежно тяло,
след като няма съдържание отвътре.
То е празно, нищо не се бунтува и не трепти отвътре.
Само суха болка там някъде...
Коя съм аз...
По дяволите, дори не знам коя съм!!!
© Илияна Григорова All rights reserved.