(... Степният вълк, макар да изобразява
болест и криза, не води към смърт —
не е залез, а изцеление"
Херман Хесе - "Степният вълк")
................
Ще довършим ли с теб поредния танц,
щом уморени, останали даже без дъх,
посрещнем онзи изгрев последен,
в степта от страсти на нашата плът...
Ще довършим ли танца любовно-обреден,
със стъпки, изпуснали ритъм и такт,
щом в сърцата ни, стар и небрежен,
се вмъкне степният вълчи трактат...
¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ
© Дейзи Патън All rights reserved.