Стихче за живота!
Времето бързо отминава,
младостта ни изоставя,
като бързия влак си заминава
и само спомена оставя.
Спомена за пътя, изминат
с теб рамо до рамо,
с надежда всички препятствия да преминат
и с молба към всички Богове теб да имам само!
Старостта ни отне красивите лица
и сега върху тях има единствено белези от времето - бръчки,
това, което запазихме, са нашите обичливи сърца
и всички забавни, нежни и романтични случки.
Благодарна съм за живота, който получих,
за това, че те срещнах
и толкова много научих...
Посветено на моите баба и дядо: Атанаска и Иван
© Цвети Попова All rights reserved.