Пролет - ражда се животът
и природата цъфти,
птички пеят чудни ноти,
Вятърко игрив лети.
Гали с нежните си пръсти
малки стръкчета трева,
разлистват се горите гъсти
и усмихва се светът.
Пролет, като черга пъстра,
с аромата на цветя,
всичко в нов живот възкръсва,
и е всичко красота!
20.03.2019.
© Георги Каменов All rights reserved.