Sep 15, 2007, 7:25 PM

стихотворно 

  Poetry
722 0 4

СТИХОТВОРНО


Ямб! Хорей!

Ямб! Хорей!

Но какво са те за теб,
                                  поете?!

Щом душата ти не смей

да изкаже туй, което

я вълнува и владей...

© Бина Влади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??