Ах, как ти отива сред дъжд от листа да танцуваш,
Листа, с цветовете на слънце и жар...
Ах, как ти отива със ветровете да се целуваш,
Разстилащи на косите ти страстния чар...
Ах, как ти отива да тичаш със урагана
В прегръдка от сила и дъх свобода
Ах, как ти отива есента, таз стихия голяма
На вятъра ти си любима жена...
© Свещен Огън All rights reserved.