СТИХЪТ МИ
От болка прописах, от скука си пиша
и питам се, доще ли ден,
когато стихът ми свободен да диша
откъснат, изтръгнат от мен?
Сега все си мисля: разтуха, окови,
какво е той - мъка, радост за мен?
Ще бъде забравен, затворен отново,
не бъде ли той споделен
със някоя друга боляща душичка,
трептяща над таз честота...
Сега си го пея и плача самичка
и сам ще го пусна в света.
А там ще се види той струва ли нещо?
Избистря ли нечии съдби?
Изнасям стиха си - студено, горещо,
и ако е стих - ще върви!
© Анка Келешева All rights reserved.
Радвам се и ви приветствам, че ме посетихте!
Не ме забравяйте!
С желание и приятелски чувства ще ви чакам отново.