Jul 4, 2014, 1:25 PM

Стимул, цел и страст 

  Poetry » Other
311 0 0

О, как така се получава,
загадка е това за мен?!
Навярно с "висше " всичко става,
кодират го във някой ген!
И така то в нас остава,
и цял живот върви със нас...
Без "лошотии" ни е скучно!
Те са ни стимул, цел и страст!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??