Не ме
гледай
с тези
"стоманено"-сини
очи.
Този поглед
го
мога
и аз.
(нищо, че
моите са
кафяво-зелени).
През синьото
мога
да видя -
чак до
звездите.
От
кафяво-зеленото
трябва
да се
боиш.
(че във вировете -
сред корени
живеят
речни
чудовища).
18.02.2011
© ВикМарк All rights reserved.