Страдание
Не ме оставяй никога сама,
не ме оставяй, мили мой...!
Не ме оставяй в мъка и тъга -
от тебе имам нужда аз сега!
Не искам ти да си отидеш,
да ме забравиш и заминеш,
да пуснеш моята ръка,
да нараниш моята душа!
Не ме оставяй повече така,
по този начин аз сълзи да лея.
Ела вземи ме ти сега -
в прегръдките ти като бебе сладко да заспя!
И нека всичко да оставим,
да простим и да забравим.
И нека добротата победи -
в мир и любов света да цари!
© Ина Лилова All rights reserved.