Сълзи размити,
сърца разбити.
Усмивки нереални,
грешки тотални…
Грехът е прекрасен,
а животът ужасен.
Душата страда
и гори във ада…
Душата отвлечена,
на болка обречена.
Светлина заслепяваща,
смъртта предвещаваща…
© Марин Маринов All rights reserved.