Студено чувство смразява твоите вени,
викове ужасни болката зоват,
а ти крещиш неговото име.
Страхът е стиснал твоето сърце,
споменът за него те измъчва...
Миналото изтезава,
иска бъдещото да спре...
Мисълта ти бездънна е...
Неговото име те зове,
плач и сълзи изтезават едно дете.
Неповторимото съсипва те,
без надежда то оставя те.
Мракът обгърнал е едно създание,
а едно дете там някъде в тъмното самотно е.
© Диляна Борисова All rights reserved.