Искам да съм искрена със теб,
но не мога да бъда директна.
Чувствата ме гризат,
но не мога да ги пусна навън.
Страх ме е,
а толкова силно искам да те прегърна,
че чак ме боли.
Искам да си близо до мен,
да те целуна, да споделям тайните си с теб.
А правилния път не намирам.
Намирам се на огромен кръстопът
и на къде да поема не знам.
Страхувам се, че може да сгреша -
не искам да те нараня.
Помогни ми,
дай ми знак,
за да тръгна във вярната посока,
да намеря правилния път.
© Десислава All rights reserved.