Писма ще ми изпращаш?!
Страхливец!!!
Истината в очите не мoжа ли да ми кажеш?
Лъжец!!!
Ще ме обвиняваш?!
Думи неверни за мен ще съчиняваш?
Какъв си всъщност - мъж или...?
Глупак!
Да се бориш с мен вече нямаш сили!
Видя ли?
Получи ли това, което си заслужи?
С лъжите си сам себе си погуби!
© Мирела Славова All rights reserved.
Разбирам те!