Страхливец
Страхливците навсякъде се срещат, особено когато става дума за любов.
Страхливият ще се крие от света и за нищо той не ще е готов.
Един път се среща любовта, красива, нежна и изпепелена,
ще трябва да поемеш смелостта, с надежда, усмивка и доброта.
Страхливците - мъже не ще се нарекат, да бъдеш мъж не е за всеки,
на болка и страдание ще се обрекат, така ще са навеки.
Страхливите ще дебнат отстрани, ще наблюдават, криейки се тайно,
а влюбените ще са отворени пред света, обичайки се всеотдайно.
© Ина Лилова All rights reserved.