Нека духат ветрове,
да валят поройни дъждове,
мълнии да разцепят черното небе,
няколко пъти по две.
Нека има студове
да валят и снегове,
да бъдат ледове -
Земята да е ледено парче.
Вече нямам страхове,
най-страшното е
животът ми без теб.
Нека горят пожари,
да изригват вулкани,
нека има торнадо
и да преливат океани.
Нека вечна суша цари -
без плод и цвете навред,
да пресъхнат всички реки,
но ти да бъдеш до мен.
Вече нямам страхове,
най-страшното е
животът ми без теб.
© Богдана Маринова All rights reserved.