Apr 22, 2008, 12:54 PM

страховете 

  Poetry
723 0 1

 

Студено е до теб сега,

не те усещам, не така.

Желаеш ме, виждам го в погледа,

но страх те е, усещам го в допира.

Искам да си тръгна, а оставам,

боли ме, но продължавам.

Какво доказвам, пред кого и защо?

Ти не знаеш, аз също...

А можех да си тръгна, тогава ти не ме остави,

сега е вече късно, сега аз не ще те пусна.

Оплитаме история от болка, радост и страхове,

за да бъдеме все пак в нашите светове.

Много ни коства, много сълзи,

много ни дава, и много тежи.

Тази игра, тази любов непризната,

тази убийствена игра на съдбата.

Теб те е страх, но как не разбра,

любовта е нашта опора, закрила,

тя е от сърцата ни две сътворена

и в смисъла тленен дарена,

чрез нея да счупим оковите тежки,

на страховете наши, човешки!!!

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Много ни коства, много сълзи,
    много ни дава, и много тежи.
    Тази игра, тази любов непризната,
    тази убийствена игра на съдбата..."
    ...колко въздействащо и истиско звучи,
    браво Ивелина !
Random works
: ??:??