Не пия, не пуша, с жена не съм бил.
Бе, я ми кажете-не съм ли дебил?
Та в днешното време,жестоко за всички,
дори и да нямаш две-три парички,
с жена ще си легнеш и с чаша осъмнеш.
Не сториш ли туй, трябва в миг да се гръмнеш.
Това е, за жалост, тертипът в момента,
естествено лого и на парламента.
И ако тръгнеш против този ход,
против държава, сенат и народ,
явно, си сбъркан отвсякъде, братко!
Плюй на петите и беж-за по- накратко!
Но, имал си ти мечти, идеали...
В таз обстановка, мисля-едва ли...
Пусни пердето, покрий се със него
и там набутай и своето его!
© Георги Янков All rights reserved.