Почувствах, че перо от птица
в сърце ми странно се заби.
И сякаш ток по тънка жица
душата мигом ми зави.
Дали защото не политнах
нагоре с птичето крило,
или по земното залитнах,
че тъй е писано било?
Останах тука - на земята,
със птичия куршум забит.
И болката до днес подмята
живота ми - почти убит.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Поздрави от мен!