Jul 30, 2005, 8:09 PM

СТРАСТ 

  Poetry
1467 0 0

ПОСВЕТЕНО НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ



Какво направи ти със мен? Не зная.
Такава страст във тялото разпали.
Че кажи ми. На небето или на земята
да оставя във любовен гърч душата.

Искам страстта  ми цялата да вземеш.
Да я вземеш с мъжката си власт и
във нея да се влееш -
тъй сякаш, че си в паст.

Мисълта за теб ме кара мигновенно
в ритъм див да дишам -
тъй сякаш, че е за последно.
Да усетя на  тялото ти свежестта
и без думи да изкажа  любовта.

© Даниела Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??