Докосвай, нежно с пръсти ме докосвай.
Събличай, с поглед ме събличай.
Целувай, страстно целувай голото ми тяло.
Побъркваш ме, когато правиш всички тези неща.
Когато ме докосваш, страстно ме целуваш.
И с очите си когато ме събличаш.
Тогава, когато вън духа силен вятър и всичко замръзва.
А ние сме един в друг запъхтени и потни.
Но не от климатика, който работи над нас.
А от страстта, която ни изгаряше.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.