Навлезе в живота ми ти -
денят сияйно заблестя!
Любов сърцето ми плени
и слънцето по-силно засия!!!
Очи, изпълнени с любов,
ръце, по-нежни от нощта,
сърце, преливащо с любовен зов,
ах, чудо е туй... страстта!
Защо е невъзможна тази връзка,
защо във нея виждам грях!
Сърцето ми от страх се пръска,
а разума шепти със смях!
"Любов изпитвала си и към друг
и друг е любил твоето сърце,
и този друг е твой съпруг,
него гледай с открито лице!"
Бушуват чувствата опасни,
море от мисли и страх,
СТРАСТ или Разум да послушам,
кое да избера от тях!
Аз моля те, прости ми, мили,
но трудно ми е да реша,
защото вече нямам сили
и ти отхвърлям любовта!
Аз моля Господ да прости
на изпълненото ми с любов сърце,
и думичките ми чуй ти:
"Оставям се във твоите ръце!!!"
© Вили All rights reserved.
Аз залагам на сърцето!
Поздрав!